Follow | Dashboard|

I'm Beautiful In My World
♥ Aida Melissyakira
blablabla .... haha
Saturday, 28 January 2012 | 0 narnians

hohohohoooooooo ..... rindu rase dihati , lame xupdate blog lagi !! peace .... hoi hoi , ada cerita baru x ? gossip baru ke ? haha .... huh ? sorry r .. coz mulut aku cm LAHANAT ... ada aku kesah ,, hah .. korang je kisah kan .... aku rase macam nak maki orang r !!! boleh tak ? mulut LAHANAT memang cmni .. xpayah nak terasa sangat lahh kannn ... ada aku kisah ....!! huu . penatnya hari ni .. ramai orang kowt datang kedai .. WEI WEi .. ada cita ni .. tapi tak berapa sopan cikit lahh . tadi mamat hensem bli barang kt kedai aku , tapi dia tonggeng nampak lurahh .. ishh .tak cukup kain ke hape ? kalau lurah lawa xpe ... ni ! ishh malas nak ckp .. haha ....... kalau korang tgok , korang tahu cmne aku rase .... nak pengsan pon ada ! gelak apakan lgi .!!!! cikbulatt ni entah pape mengarut .. :D ...
senyuman :(
Thursday, 12 January 2012 | 0 narnians

SENYUMAN BERUBAH MENJADI KESEDIHAN :(
morning , hari ni tak berubah macam semalam  ........dah lahh kena langgar , on FB aku kena maki ! terbaik lahhh kannn ~hari ni pon begitu jugak ~ baru nak bagi senyuman ~ hmm dapat maki jugak ................ kenapa lah hari ni macam hari semalam ~ sedih nya kalau cmni hari2 ... boleh gilo di bueknyo !!! ........ haishhh apa lahh yang dah jadi kat aku ni ? aku duduk rindu kau sial , tapi maki2 kau bagi aku .. memang babi lahhh kan ! takpayah lah tepon aku .. menbazir kedit kau je ~~ hmm sedihh dengan kau ni ! pasai tu pon kau nak bising ke ? yang kau chat dengan perempuan lain boleh pulak kannn ? aku jeles .. tapi aku diam je .. tapi kau ? membebel macam nenek tue , bodoh lahhh ....kau jeles melampau2 lahhhh ~~~~~~~~~~~~~~~~betol cakap kawan aku , orang lain susah untuk memahami peragai kau ... peragai aku ni special ! entah pe yg special pon tak tahu lah ..hmm :( :( ................... boleh tak kalau aku nak menangis kt dalam blog ni kuat2 .... auwwwwwwwwwwww ! *xpe korang bkan dengar pon  kann ..... first time menangis sebab lelaki ! alahai cikbulatttt ~ dah lahh melaranya ,,,, eden nak p maki dio blik bole ? eden chawwww dlu lo .. bye2
Older post